Het team van GWI Auto

Ontmoet ons team van autoliefhebbers

Loading …

Toni da Cruz Pinto

Trader & Oprichter GWI Auto

Na mijn diensttijd wist ik het zeker: een petrolhead gaat de auto’s in! Eerst als hulpje in de werkplaats, later als verkoper en accountmanager in dealerland. Bij importeur Pon kreeg ik de kans om GWI – Gebruikte Wagen Import – op te zetten. Later richtte ik GWI Auto op, waarna ik eerst met compagnons en nu met de tweede generatie nog steeds doe wat ik het liefste doe. Handelen in auto’s samen met geweldige collega’s.

Apetrots ben ik op ons team bestaande uit traders met samen meer dan 100 jaar ervaring en de nieuwe generatie Pinto’s die deels nog studeren, en deels hun steentje bijdragen aan dit geweldige bedrijf.

GWI Auto is klaar voor de toekomst en in bloei als nooit tevoren!

Marc Gussinklo

TRADER

Mark, de trader met veel ervaring, expertise en netwerk. Hij heeft in de top van verschillende autobedrijven gewerkt en als sales manager/ directeur bij diverse Leasemaatschappijen. Marc is met recht de Car Trade Prof!

Betere mix en beter rendement? Maak kennis met Marc!

Robert Kroon

TRADER

Robert, al meer dan zes jaar een vertrouwd gezicht van GWI Auto. En passant heeft hij vorig jaar samen met een vriend BK motoren opgericht, een groothandel en retail bedrijf van jong gebruikte motoren. Robert weet als geen ander wat autobedrijven zoeken en levert daarnaast ook nog de motor erbij voor de zonnige weekenden!

Betere mix en beter rendement? Maak kennis met Robert!

Jens Feenstra

TRADER

Jens is een zeer ervaren trader die eerst in Nederland en later vanuit Noorwegen heeft geopereerd. Je zou Jens een specialist voor Scandinavië kunnen noemen, maar dan doe je hem te kort. Jens heeft een gigantisch netwerk in heel Europa.

Betere mix en beter rendement? Maak kennis met Jens!